Berani Jenama Aset

Sebagai terkemuka jenama agensi di Abu Dhabi & Dubai, kita mengikuti terbukti strategi berdasarkan metodologi untuk bangunan dan berkembang jenama. Kita membangunkan berbeza kedudukan jenama, jelas jenama seni bina, bentuk yang unik logo dan visual identitas, dan menyampaikan praktikal panduan jenama ketika menyampaikan jenama ‘ cerita di dalam keluar melalui kandungan penciptaan dan pertunangan pelan-pelan. 3.Jika anda menghabiskan wang yang cukup mengesankan, dilupakan logo bentuk, anda tidak akan mampu untuk membina jenama anda.

Dia bekerja pada beberapa bentuk projek, termasuk jenama pembangunan, produk dan strategi digital, pengalaman dan perkhidmatan reka bentuk. Kristina juga co-pendiri terlebih Dahulu Pusat Pendidikan di Rusia, untuk yang dia telah membangunkan satu jenama identiti dan terus berkembang perniagaan masa depan visi dan mengenal pasti peluang baru. Ini adalah zaman internet dan media sosial, jadi web adalah penting untuk membina jenama. Ia baik-baik saja ke pangkalan perniagaan anda daging dan media tradisional, tetapi jika anda tidak mempunyai sekurang-kurangnya satu web, anda akan dianggap lama dan yang tidak boleh diakses. Menyewa seorang profesional atau menggunakan template dan mendapatkan yang baik mencari di web. Ini sekurang-kurangnya perlu membahas apa yang anda jenama adalah kira-kira, di mana untuk mencari anda pejabat, apa yang mereka membuka jam, dan bagaimana untuk menghubungi mereka.Gunakan laman web anda sebagai peluang untuk bangga memberitahu cerita anda.

Carina Sandoval membawa strategi di Juara reka Bentuk, bentuk dan jenama agensi didirikan oleh SVA jenama mentor Jennifer Kinon dan Bobby C. Martin. Carina membawa penyelidikan dan strategi yang memberitahu dan memberi inspirasi studio visual pengenalan sistem bentuk untuk pelanggan di semua industri. Dalam 2019, dia menyertai fakulti SVA MFA Bentuk Program, di mana dia mengajar kursus pada tesis perundingan yang dipandu pelajar melalui proses bangunan jenama strategi untuk mereka projek tesis. Untuk membina sebuah merek, pertama menentukan misi anda atau apa syarikat anda ingin untuk menawarkan. Menggunakan hal-hal ini untuk membuat logo, kata-kata hikmah, dan reka bentuk yang sama untuk anda, jenama. Semakin dan tetap mengemas akaun media sosial adalah cara lain untuk membina jenama anda.

Perunding juga boleh menjalankan audit dalaman untuk memastikan bahawa keperluan dan matlamat syarikat jabatan sejajar. Ini penyelidikan pengaruh pembangunan jenama keseluruhan strategi yang boleh kesan logo dan reka bentuk pembungkusan, harga, penempatan, pengiklanan kempen, dan layanan pelanggan. Keputusan yang mempengaruhi dengan jenama perunding termasuk di mana produk diedarkan, yang sederhana adalah yang terbaik sesuai untuk iklan, dan bagaimana produk mesej direka untuk segmen penduduk.

Orang-orang akan mempunyai masa yang lebih mudah pemahaman sesuatu yang sesuai ke dalam sebuah cerita, dan mereka akan terutama mengenal dengan hal-hal yang membuat mereka merasa seperti mereka adalah bagian dari cerita itu. Berikan pelanggan anda sebuah cerita untuk berkongsi jika anda mahu untuk membina jenama anda ke dalam nama besar. Menyiarkannya pada “kira-Kira” halaman web anda atau mengedarkan dalam bahan-bahan promosi anda. Kami berjanji pelanggan kami untuk membangunkan bentuk abadi dan semakin jenama strategi untuk memperbaiki mereka kedudukan pasaran. Kami menghargai mewujudkan abadi kerjasama dengan bercita-cita tinggi orang-orang perniagaan untuk menggambarkan pemasaran kami berpikir filsafat di pasaran dan menyampaikan strategik pemasaran dan jenama rancangan berdasarkan statistik kes kajian dan penyelidikan pasaran.

Kami bekerja di tangan dengan pelanggan kami untuk membantu mereka menentukan inti dari apa yang mereka jenama adalah, bagaimana dan mengapa ia adalah khas dan unik untuk pengguna mereka. Jenama kami pembangunan usaha fokus pada pemahaman perniagaan anda dan gol, orang-orang yang membinanya, pemahaman yang menyeluruh tentang pasaran, dan analisis yang kompetitif lanskap. Kita membangunkan jangkauan visual dan lisan jenama sistem yang sempurna mencerminkan siapa anda.