Kecil Bisnis Perbankan Dan Sokongan Kewangan

Itu COVID-19 pandemik telah mengubah cara orang-orang yang mengambil produk-produk dan perkhidmatan begitu banyak. Ketika mulai kedai runcit atau restoran yang mungkin telah idea-idea yang baik sebelum, ia mungkin yang terbaik untuk mengkaji semula pemikiran mereka sampai anda melihat bagaimana tahun depan memainkan keluar. Bukan beberapa yang lebih tradisional syarikat, memikirkan orang-orang yang boleh sokongan bagaimana orang-orang sekarang hidup mereka. Tidak peduli apa jenis perniagaan anda sedang mengejar, anda ingin membuat pelan perniagaan yang kukuh, tetapi pelbagai idea-idea di daftar ini hanya memerlukan satu kad kredit memproses pasangan untuk menerima pembayaran untuk bermula. Di Asia Kami suara-Suara, ciri-ciri baru, 72 McKinsey Asia rakan-rakan meninggikan suara mereka dan mereka cerita-kira-kira apa yang Asia identiti bermakna, apa sekutu boleh lakukan untuk membantu mereka, dan bagaimana mereka proses saat itu. Penulis kami Berbicara siri ciri-ciri penulis terbaik perniagaan baru buku-buku dalam edisi minggu ini, Saadia Madsbjergspeaks berbicara tentang membuat moral wang.

Akaun bank komersial adalah penting untuk menjaga anda dan kewangan yang terpisah, yang dapat membantu anda mendapatkan gambaran yang tepat dari anda aliran tunai syarikat dan kewangan kesihatan. Dengan pekerja-pekerja sekarang di dapur, ruang bawah tanah dan loteng, apa yang akan berlaku kepada semua ini elegan bandar pejabat menara dan mereka berkilat pinggir bandar rakan-rakan? Terbaru kami selidik CXOs, yang tertumpu pada Pusat Korporat, menunjukkan bahawa syarikat-syarikat yang paling gigih membahas isu-isu yang dibangkitkan oleh bekerja dari rumah-eksperimen COVID-19, dan banyak syarikat bercadang besar pergeseran di depan tiga ke sembilan bulan . Dalam jangka pendek, 70 peratus eksekutif di pusat korporat rencana untuk menyusun semula kantor ruang, seperti yang dilakukan 54 peratus daripada divisi pengurus.

Bagaimanapun, anda perlu untuk melakukan penyelidikan anda sebelum memohon untuk perniagaan kecil kad kredit. Ketika perniagaan kad sering tawaran khusus bonus kategori dan manfaat tambahan untuk bisnis pemilik, mereka juga mempunyai kurang perlindungan pengguna daripada peribadi kad kredit. Sebenarnya, perniagaan khusus bonus categoriesare salah satu cara utama di mana kad kredit perniagaan yang berbeza dari peribadi kad kredit. Untuk lebih lanjut pada yang terbaik peribadi kad kredit di pasaran, pastikan untuk memeriksa ourbest Kad Kredit,ganjaran terbaik Kredit cardsandbest perjalanan Kredit cardspages untuk mencari pasangan yang sempurna untuk berpasangan dengan perniagaan baru anda kad. Sama ada anda mulai pada PERNIAGAAN atau adalah tentang untuk memulai, kita adalah Bisnis seperti biasa dan masih di seluruh dunia yang kompetitif university. Pelajar-pelajar kita masih aktif dan belajar melalui video interaktif panggilan, ciri-ciri chat, dan berjaya lengkap penilaian, semua online.

Bank-bank boleh meningkatkan akses untuk modal, dan syarikat boleh menawarkan bantuan kecemasan. Kewangan institusi boleh kedua-dua meningkatkan kewangan pendidikan dan desain sistem yang lebih mudah dan komunikatif. Hanya dengan teknologi saat ini tersedia-tidak pernah berlaku sebelum ini terobosan yang diperlukan-adakah ia mungkin untuk mencapai 3 4 peratus pertumbuhan ekonomi global setiap tahun selama satu dekade. Sana adalah banyak untuk melihat setelah COVID-19 pandemik akhirnya jatuh ke bawah dalam sejarah.

Di samping itu, peningkatan penggunaan data dan penyelidikan pasaran untuk memahami pelanggan dan permintaan produk dan menilai strategi pemasaran akan membawa kepada permintaan untuk penyelidikan pasaran penganalisis. Ketika kau mengisi perniagaan kad kredit borang permohonan, beberapa tambahan informasi yang diperlukan di samping itu untuk maklumat anda mungkin menyediakan untuk peribadi kad kredit permohonan. Jika anda memiliki kecil perniagaan atau hanya dofreelance gig, kau mungkin layak untuk perniagaan kad kredit. Kau tak semestinya perlu beberapa cukai atau majikan nombor kad pengenalan untuk layak untuk perniagaan kad kredit; jika kau seorang usahawan individu dengan perniagaan kecil atau part-time job, biasanya anda boleh masukkan nombor Keselamatan Sosial dan bukan.

Dalam baru-baru ini McKinsey Global ukur, 69 peratus responden berkata bangunan kemahiran pekerja yang sedia ada yang lebih penting daripada apa-apa cara pembangunan bakat, termasuk menyewa . Ia adalah masa untuk syarikat-syarikat untuk menyusun strategi pembangunan bakat dan mengenal pasti pilihan yang paling berkesan, termasuk digital pembelajaran dan face-to-face bengkel. Ia boleh menjadi aneh untuk mengubah tabiat berbelanja, tapi cuba untuk menggunakan kad kredit perniagaan anda sebagai pergi ke pilihan bukannya tunai, debit, transfer bank atau lain cara pembayaran. Amex Marriott Bonvoy Perniagaan adalah pilihan yang kukuh untuk perniagaan kecil ingin mengambil keuntungan dari Bonvoy harta di seluruh dunia. Ia datang dengan selamat datang menawarkan dan ganjaran yang lebih baik dan faedah daripada Marriott versi pengguna. Ada 75,000-titik selamat datang menawarkan setelah kau menghabiskan $ 3,000 atas pembelian yang layak dan sehingga untuk $ 150 pada kenyataan kredit atas pembelian yang layak dalam tiga bulan pertama kad keahlian.