Kelley Sekolah Bisnis

Perniagaan program yang menyediakan dukungan keuangan dan bantuan teknikal untuk merangsang perniagaan penciptaan dan pertumbuhan. Program kerja melalui kerjasama dengan awam dan organisasi swasta dan kewangan institusi untuk menyediakan dukungan keuangan untuk luar perniagaan, pembangunan perniagaan, dan bantuan teknikal. Program-program ini membantu untuk menyediakan modal, peralatan, ruang, pelatihan kejuruan dan kewirausahaan kemahiran yang boleh membantu mula dan/atau tumbuh perniagaan.

Kami edisi terbaru McKinsey untuk anak-Anak memperkenalkan penonton yang lebih muda kepada hutan bakau dan menjelaskan mengapa membangun sebuah “kes perniagaan” untuk bakau boleh membantu melindungi harimau Bengal dan ular tedung. Untuk lebih perspektif, lihat koleksi penuh kami penyakit kandungan yang berkaitan dengan, pandangan visual dari kami “Carta hari,” yang diselenggarakan koleksi pertama kami 100 artikel mengenai penyakit, kami alat suite yang membantu pemimpin menjawab wabak, dan bagaimana editor kami pilih imej yang membantu pembaca menggambarkan kesan yang tidak dapat dilihat ancaman. Kami edisi terbaru McKinsey untuk anak-Anak memperkenalkan penonton yang lebih muda kepada hutan bakau dan menjelaskan mengapa bangunan yang bakau perniagaan kes boleh membantu melindungi harimau Bengal dan ular tedung. Jika anda ingin memulakan perniagaan di 2021, ia adalah penting untuk mempertimbangkan baru normal.

Sebagai penyebaran virus dan ekonomi fallout lengkung meratakan di beberapa bagian dunia, tanda-tanda perubahan dan pertumbuhan titik untuk masa depan yang cerah. Pusat kami wabak yang berkaitan dengan analisis minggu ini meneliti mungkin baru umur global kemakmuran dengan pertumbuhan ekonomi yang tinggi kadar dan kenaikan kesihatan inovasi. Kumpulan individu dan industri—termasuk hitam AS usahawan, perubatan penyelidik, dan layanan industri memiliki kesempatan untuk manfaat dari semula konteks dan sikap. Sebahagian besar reboot, seperti syarikat dan negara-negara membayangkan post-COVID-19 masa depan, adalah untuk memikirkan bagaimana teknologi boleh melayani keperluan kita. Sains fiksyen skenario bisa menggambarkan komputer membangun minda mereka sendiri, tetapi mengemas algoritma, menyesuaikan diri model risiko, dan memutuskan bagaimana untuk menggunakan data masih sangat tugas manusia. Minggu ini, McKinsey membuat kes mengapa buka data ekosistem perbatasan berikutnya untuk membiayai, menjelajah teknologi memikirkan kembali diperlukan dalam runcit, insurans, perbankan, automotive, fotonik, dan bioteknologi.

Eksekutif dari pengguna dan perbankan sektor, dan juga syarikat papan, adalah memikirkan kembali pendekatan untuk membuat kondisi untuk berjaya saat kau kembali. Di bangun COVID-19, menangani bakat isu-isu telah menjadi keutamaan untuk banyak syarikat, termasuk mengoptimalkan pasukan hybrid, menarik dan mengekalkan pekerja dengan kemahiran yang mereka perlukan, dan memanfaatkan langka kemahiran. Masa depan berorientasi syarikat memilih untuk aliran-untuk-kerja operasi model yang membuat kolam sumber yang boleh digunakan fleksibel dan pada permintaan. Kolam ini terbentuk berdasarkan persamaan kemahiran bukannya persamaan fungsi perniagaan, menjadikannya lebih mudah untuk organisasi untuk mengakses kemahiran yang betul apabila mereka membutuhkan mereka .

Dalam jangka sederhana, 30 peratus korporat pusat mahu menamatkan ada sewa lebih cepat dari jadwal, berbanding 14 persen dari bisnis unit. Selepas semua, 55% dari korporat pusat berencana untuk pindah ke kurang dan lebih berkesan kos lokasi dalam jangka panjang. Kami baru-baru ini ditinjau 300 pemimpin Eropah untuk memahami strategi mereka semasa COVID-19 dan mencari tahu apa yang terbaik. Hampir 90 persen dari syarikat yang berjaya kata yang baru pengalaman digital, perkongsian baru, lebih cepat pembangunan produk dan lain-lain perubahan kepada perniagaan model telah membuat mereka lebih berkesan. Akhirnya minggu ini, penyelidikan baru dalam Operasi mendapati bahawa “mercusuar” terkemuka tapak pengeluaran-menunjukkan bahwa manfaat dari sebuah infusi digital boleh melampaui semata-mata produktivitas untuk membuat lebih tinggi yayasan untuk pertumbuhan masa depan.

Perniagaan kad kredit boleh membantu anda memaksimumkan pembelian anda, berasingan perbelanjaan anda dan menyimpan uang di atas kepentingan setiap tahun. Ini perniagaan kad kredit menawarkan ganjaran bonus pada kategori popular dengan perniagaan kecil,seperti office supplies, penerbangan, advertisingandgas. Lebih banyak dan lebih banyak perniagaan kad kredit menawarkan bertingkat bonus berdasarkan perniagaan anda menghabiskan dalam tiga yang pertama untuk enam bulan. Di masa lalu, saya fokus pada nilai yang akan anda dapatkan jika kau bertemu hanya terendah menghabiskan keperluan, tetapi banyak perniagaan kad kredit memerlukan tahap yang lebih tinggi daripada menghabiskan.